Baliza Consultancy
Baliza .Werkveld.Werkwijze.Werkervaring.Interim.Complexe dossiers.Contact.© Baliza Consultancy                          Algemene -en leveringsvoorwaarden                                   Disclaimer

Vanuit een veelzijdige kennis en ervaring kan snel worden ingespeeld op onverwachte lacunes in het topmanagement van een organisatie. Dit kan zowel op hoger management- als bestuursniveau zijn.

Wim van der Jagt is in staat zeer heel snel in te werken en de problematiek te doorgronden. Vandaar uit weet hij direct lijnen te trekken om de organisatie verder op weg te helpen en weet dat voor een helder voetlicht te brengen.
 
Vanuit een natuurlijk gezag kan hij zich heel makkelijk (ver)binden aan mensen, die vaak al jaren in de organisatie werken. Zijn werkwijze is voor anderen stimulerend en uitdagend. Hij werkt daarbij enerzijds aan de minimale voorwaarden voor financieel-economische stabiliteit en anderzijds aan breed draagvlak voor veranderingen.

Hij daagt mensen uit grenzen voor zichzelf te verleggen en daarmee een grotere bijdrage aan de organisatie te geven.

Wim van der Jagt is beschikbaar voor interim-management en interim-bestuur.


“Het belangrijkste is dat medewerkers perspectief houden door volstrekte duidelijkheid over de koers én inlevingsvermogen voor wat  mensen bezig houdt”